Stiri Si Informatii

Târg de Crăciun pentru comunitate, la Cisnădioara

34

Dacă  ia-ți călcat pragul până acum, știți deja că la Agora scopul este de a aduce oamenii împreună și de a (re)dobândi sentimentul unei comunități în Cisnădioara. Cu prilejul sărbătorii Nașterii Domnului sunteți invitați din nou în curtea Agorei, pentru un altfel de târg de Crăciun.

“Vom savura produse locale, preparate cu dragul și spiritul acestui loc, chiar de localnicii din Cisnădioara. Ne vom bucura de două recitaluri de colinde, susținute chiar de copiii noștri dragi, de aici din sat, care repetă deja de 3 săptămâni împreună cu prietena noastră Zsuzsanna Molnar pentru acest eveniment”, anunță organizatorii Târgului.

Curtea va mirosi a cozonac proaspăt, a ceai cald și a vin fiert, așa cum trebuie de sărbători. Suntețiaașteptați în număr cât mai mare, și să vă faceți timp sâmbătă, măcar pentru un ceas, două, sau mai multe, să vizitați Târgul de Crăciun de la Agora.

Târgul va avea loc în curtea Ansamblului Agora Cisnădioara (Piața Gozelinus, Nr. 10, Cisnădioara), între orele 11:00-18:00. Intrarea este gratuită. 
Facebook: facebook.com/events/600591797355743

Comentariile sunt închise.