Târgul de Crăciun din Sibiu revine în Piața Mare | 13 noiembrie  – 2 ianuarie 2020.

Ediția cu numărul 14 a celui mai așteptat eveniment de iarnă din Sibiu

Ediția cu numărul 14 a celui mai așteptat eveniment de iarnă din Sibiu se desfășoară în perioada 13 noiembrie  – 2 ianuarie 2020.

Târgul de Crăciun din Sibiu sa va organiza în perioada 13 noiembrie – 2 ianuarie. Evenimentul va fi adaptat măsurilor COVID-19, păstrând atmosfera deja renumită.

Toate locurile sunt deja ocupate cu expozanți dornici de a reveni în Piața Mare din Sibiu. Din cele 100 de căsuțe cu care eram obișnuiți în acest an vor fi doar 70. Roata Panoramica va reveni în Piața Mare.

În comparație cu edițiile din anii trecuți o reprezintă faptul că nu vor mai avea loc spectacole și concerte la care să fie chemat publicul.

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut la nivelul întregii țări pentru amploarea și tradiția creată.

Evenimentul este organizat de Asociația Events For Tourism și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Comentariile sunt închise.