Tinerii din zona Arieș învață prin teatru și psihodramă

Zilele au trecut, iar astfel am marcat unul dintre punctele culminante ale proiectului ,,SpectACT”:, spectacolul ,,Casa Foster a copiilor imaginari. Desfășurat în cadrul acestuia, spectacolul a reprezentat rezultatul unei ample perioade de repetiții, culminând într-o prezentare captivantă. Spectacolul de teatru a fost jucat în fața tinerilor din comunitate în diverse instituții de învățământ din Zona Arieș.

 

“Motivul din spatele acestei inițiative a constat în dorința noastră de a transmite tinerilor cunoștințe și înțelegere prin intermediul teatrului și al artei psihodramei. Scopul nostru a fost acela de a oferi o perspectivă vie asupra realității din viața lor, transpusă cu migală într-o scenă fictivă, animată de talentele actorilor. Am dorit să ilustrăm, într-un mod convingător, aspecte semnificative ale existenței lor, permițându-le să se identifice și să înțeleagă mai profund lumea în care trăiesc. O înțelegere profundă a realității din jurul lor le oferă instrumentele necesare pentru a naviga în societatea complexă și în continuă schimbare. “ a spus actrita Florina Florian Filip coordonator proiect.

 

,,Spect ACT” este un proiect co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintăîn mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Tinerii din zona Arieș învață prin teatru și psihodramă

Comentariile sunt închise.