Tudor Bogdan, mijlocaș de baza la ACS Athletic Șura Mare U 9, aleargă la Maratonul Internațional Sibiu

Tudor Bogdan, mijlocaș de baza la ACS Athletic Șura Mare, grupa de vârstă Under 9, aleargă la Maratonul Internațional Sibiu pentru cauza Asociației Șura Mare Culturală. Pentru sustinerea lui accesati link-ul https://maratonsibiu.ro/ro/form/supporter-registration…

„Voinicii noștri continuă să ne încânte cu dorința lor de a ajuta. De această dată, vor să pună umărul, să consolideze măcar cu o mică cărămidă proiectul Asociației Șura Mare Culturală. Când în jurul nostru majoritatea oamenilor mari își văd doar propriul interes, copiii, cu sufletul lor pur, sunt din nou un exemplu pentru noi.
Ei participă la Maratonul Internațional Sibiu pentru a susține cauza “Călătoria spre dezvoltare, cultură și inovație a copiilor din mediul rural”.
Jucător de picior drept, calitatea lui de baza este execuția corectă și în forță a șuturilor. Își dorește mereu să aducă plusuri echipei, de aceea are o determinare de apreciat. Deși în general este liniștit și așezat, în teren, în elementul lui, își arată personalitatea și caracterul de luptător.”, transmite Vlad Cîndea, antrenor ACS Athletic Șura Mare.
Tudor Bogdan, mijlocaș de baza la ACS Athletic Șura Mare U 9, aleargă la Maratonul Internațional Sibiu

Comentariile sunt închise.