Ultima zi a Festivalului Musica Ricercata promite un concert de anvergură

Ultima zi a festivalului, 1 august, promite un concert de anvergură: peste 120 de muzicieni din Ucraina, Moldova, România și alte țări din Uniunea Europeană se reunesc la Sibiu pentru a interpreta cea mai puternică compoziție cu un mesaj pacifist – Simfonia a IX-a “Oda bucuriei” de Ludwig van Beethoven, precum și finalul operei “La foresta d’Hermanstad”. Interpreții serii sunt soprana Rodica Vică, mezzo-soprana Lilia Istratii, tenorul Tiberius Simu, baritonul Sergiu Garabajii, Corul Filarmonicii din Vinița (Ucraina), Orchestra de Tineret a Moldovei, alături de dirijorul Gabriel Bebeșelea. Concertul va avea loc în Piața Mare din Sibiu, unde sunt așteptați mii de spectatori și iubitori ai muzicii.

Mai multe informații legate de programul și invitații festivalului Musica Ricercata puteți regăsi pe site-ul: www.musica-ricercata.com sau pe pagina de Facebook Musica Ricercata.

Proiectul este cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu.

Sponsor principal – Kaufland

Sponsori – Borsec, Highlight Agency, NETagro, STEWO, Rădăcini

Parteneri instituționali – Institutul Cultural Român, Crucea Roșie Română, Orchestra Națională de Tineret a Moldovei, Filarmonica de Stat “Banatul” Timișoara, Biblioteca Județeană ASTRA, Erasmus Büchercafé

 

Comentariile sunt închise.