USR PLUS, votul tău pentru o Românie fără hoție (P.E.)

Duminică, 6 decembrie, doar tu poți să decizi cu cine votezi, căror oameni le dai încrederea și dreptul să te reprezinte în următorii patru ani. Doar tu poți să decizi dacă acorzi votul unor noi politicieni sau tot celor vechii care sunt în Parlamentul României de 30 de ani.

De 30 de ani ne dorim spitale moderne și ajungem să ținem pacienții într-un chioșc de fast-food. De 30 de ani ne dorim școli moderne, cu apă curentă, dar copiii noștri merg la WC-ul insalubru și periculos din curtea școlii. De 30 de ani, ne dorim ca bunicii noștri să aibă o pensie decentă, dar vechea clasă politică susține pensiile speciale nesimțite. Ajunge!

Duminică, votul util este pentru angajamentele clare de guvernare ale USR PLUS (https://www.usrplus.ro/), fără penali în funcții publice, fără pensii speciale, fără corupție și pentru spitale modern și condiții decente de trai.

Corupția ucide, nu dați OUG, Fără penali, Fără hoție, asta am strigat la proteste, în piețe, pe străzi, în frig, zile întregi. Să ne gândim câte s-au schimbat…

„Data viitoare, haideți la votare!” Duminică, 6 decembrie, e „data viitoare”, e ziua în care de votul nostru depinde cine face legile în Parlament în următorii 4 ani și în ce direcție merge țara ta, țara noastră. Votul tău este decisiv pentru o Românie fără hoție și votul corect este pentru USR PLUS.

Mergi la vot cu mască, dezinfectant, pix de acasă și cartea de identitate. Poți vota doar în județul unde ai domiciliul sau reședința și durează doar câteva minute.

Comentariile sunt închise.