Vâlceanca Elena, unul dintre dintre miile de polițiști care a asigurat paza și securitatea la înmormântarea Reginei Elisabeta

Elena, o tânără originară din Băile Olănești, județul Vâlcea, locuiește de 14 ani în Londra, iar zilele trecute a fost unul dintre miile de polițiști care a asigurat paza si securitatea la înmormântarea Reginei Elisabeta.
Elena merită întreaga noastră pretuire deoarece pentru 14 ore a făcut un serviciu în mod voluntar, de fapt întreaga sa slujba la Metropolitan Police este voluntariat. Elena merită întreaga noastră pretuire deoarece astăzi pentru 14 h a făcut un serviciu în mod voluntar, de fapt întreaga sa slujba la Metropolitan Police este voluntariat. Și nu e singurul voluntariat pe care-l face! M-am apropiat de ea pentru că pe insigna scria ” Elena ” și bănuiam că este românca însă i-am spus în engleză: „Elena, nume grecesc?!” „Nu, sunt din România.” Și de aici a curs o frumoasă conversație! Mi-a creat o mare bucurie să întâlnesc o persoană deosebită precum Elena și ea era încântată să fie prezentă la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Respectul meu profund, Elena!”, este mesajul postat pe Facebook de către psihologul Mihai Copăceanu.

Comentariile sunt închise.