Valentin Ivan: La mulți ani binecuvântați ființe dragi!

Vă redăm mesajul transmis de primarul comunei Sadu, Valentin Ivan, în această zi specială pentru doamnele și domnișoarele din viața noastră:

„Celor mai dragi ființe, printre care: mama, soția, fica, nora, nepoțica și nu in ultimul rând dumneavoastră tuturor, vă dăruim dragostea și va asiguram de prețuirea noastră! La mulți ani binecuvântați ființe dragi!”, transmite Valentin Ivan.

 

De asemenea, vă redăm și mesajul postat pe pagina de Facebook a Primăriei comunei Sadu:

„Dragi doamne și domnișoare, ziua de astăzi ne dă prilejul de a vă mulțumii pentru ceea ce faceți și ceea ce sunteți, pentru că păstraţi viu focul din vatră, daţi suflet casei şi o umpleţi de căldură. Vă mulțumim pentru că ne-ați dat viață, pentru clipele de fericire, pentru zâmbete, pentru că sunteți alături de toți cei dragi atât în clipele fericite, dar și în cele mai grele momente din viață. Vă dorim să rămâneți aceleași, neschimbate, să vă înconjurați de oameni sinceri, să aveți sănătate, să fiți iubite şi respectate pretutindeni! La mulți ani împliniți!”, este mesajul transmis prin intermediul paginii de Facebook a instituției.
Valentin Ivan: La mulți ani binecuvântați ființe dragi!

Comentariile sunt închise.