Viceprimarul Sibiului Corina Bokor se alătură echipei PSD

Viceprimarul Sibiului, Corina Bokor, care a servit în această funcție timp de 10 ani, a decis să se alăture echipei PSD. Motivând alegerea sa, Bokor a subliniat dorința de a contribui la dezvoltarea dinamică a Sibiului alături de o echipă dedicată. Ea a evidențiat că experiența sa în administrația locală va fi pusă în slujba sibienilor prin intermediul PSD.

Corina Bokor a declarat: „Este o onoare pentru mine să mă alătur unei echipe foarte dinamice și dornice să dezvolte Sibiul! Am fost și sunt o persoană implicată. Am văzut aceeași implicare și la colegii social-democrați și de aceea am decis să mă alătur tinerei echipe a PSD Sibiu. În cei 12 ani în care am fost consilier local și viceprimar al municipiului Sibiu am muncit și mi-am dat toată silința pentru a realiza proiecte importante pentru sibieni. Doresc să-mi împărtășesc experiența cu colegii social-democrați, să pun la dispoziția echipei din care fac parte toată experiența dobândită în cariera mea, astfel încât să-mi duc proiectele la bun sfârșit și să realizăm împreună noi proiecte, pe care sibienii le așteaptă de la aleșii locali.”

De asemenea, reprezentanții PSD Sibiu au salutat decizia viceprimarului Bokor de a se alătura echipei lor, subliniind că împreună vor deveni mai puternici, iar expertiza sa va servi în beneficiul comunității.

Comentariile sunt închise.