Video | A doua ediție a târgului de primăvară în Gura Râului | Sâmbătă- 21 mai

Localnicii din comuna Gura Râului vă invită să descoperiți produsele locale și tradițiile ale acestei așezări din Mărginimea Sibiului, la cea de a doua ediție a evenimentului „Târg de Primăvară”. Astfel, sunteți așteptați sâmbătă, 21 mai, în intervalul 10-14, la pavilionul din centru (langa podul Cibin) pentru a admira și, de ce nu, și cumpăra produse și obiecte, făurite de gureni (costume românești, scaune din lemn pictat, ștergare, coșuri împletite, miere)
La târg veți vedea oameni povestind cu dor de poveste, împartășindu-și rețete și meșteșuguri. Veți zambi. Vă veți bucura. Veți trăi o zi de primăvară cu amintiri colorate, gusturi tradiționale și multă voie bună.
„Acesta este târgul artizanilor populari mari si mici. Gureni talentați care făuresc cu dăruire lucruri meșterite de mână. Este târgul în care veți revedea frumusețea lucrului manual, făcut în tihnă, ca timpul la țară și cu drag de frumos. La târg veți vedea oameni povestind cu dor de poveste, împartășindu-și rețete, meșteșuguri. Priviți-le mâinile, când veniți. Ascultați-le vorba. Veți zâmbi. Vă veți bucura. Veți trăi o zi de primăvară cu amintiri colorate, gusturi tradiționale și multă voie bună. La târg vom avea și : covoare țesute la război, Costume populare,traistuțe, batiste, Dulciuri făcute de copii, Produse culinare tradiționale, Jucării unicat, Bijuterii, Lucruri pentru casă și grădină, Articole din lemn. În filmuleț sunt câțiva dintre artizanii noștri. Va asteptam!”, transmit organizatorii evenimentului – Căsuța Plimăreață

Comentariile sunt închise.