VIDEO Descoperă omul Ruxandra Cibu Deaconu

Ruxandra Cibu Deaconu, consilier județean și președinta Organizației Județene USR Sibiu, și-a anunțat la finele săptămânii trecute intenția de a candida pentru alegerile locale din 2024 la funcția de primar a Municipiului Sibiu. Anunțul a avut loc în cadrul unei conferințe de presă la care au participat și deputatul sibian Dan Barna, dar și președintele USR- Cătălin Drulă. La scurt timp după dezvăluirea intenției, consilierul județean a postat pe pagina persoanală de Facebook un clip video în care o vedem pe Ruxandra în „jobul” de mamă, soție, dar și președinta unei dintre cele mai importante organizații politice din județul Sibiu.

Materialul video are aproximativ 5 minute și este filmat în mai multe locații din Sibiu, printre care și sediul USR Sibiu, unde participă la o ședință de lucru cu o parte dintre colegii ei de partid. Videoclipul surprinde și cadre filmate din dronă cu Sibiul, dar și cu autobuzele Tursib.

„Știu că sunt foarte mulți cei care mi-au transmis mesaje de susținere și știu că sunt destui cei care nu știu foarte multe despre mine. De aceea încerc să fiu cât se poate de deschisă și transparentă, e singurul mod în care oamenii pot avea încredere în noi, politicienii. Promit să revin ori de câte ori va fi nevoie cu informații noi.”,transmite Ruxandra Cibu Deaconu.

Comentariile sunt închise.