Stiri Si Informatii

Video/ Două eleve s-au luat la bătaie în Parcul Cetății

Două liceence s-au luat la bătaie în Parcul Cetății, luni, în jurul amiezii, scrie realitateadesibiu.net
Fata care o agresează pe cealaltă este elevă la Liceul Tehnologic “Avram Iancu” din Sibiu, iar victima provine de la Colegiul Național Pedagogic “Andrei Șaguna” din Sibiu. “Te omor, ai înțeles?”, o amenință tânăra de la “Avram Iancu” pe victima sa.
Agresiunea este încurajată de către cei din jur, care au asistat la scenele violente, fără să intervină

 

Potrivit sursei citate
Inspectoratul Școlar Județean Sibiu spune că nu va putea începe cercetarea disciplinară a elevilor implicați în acest incident, întrucât agresiunea a avut loc în afara orelor de curs și în afara spațiului școlar.
“E regretabil că acești tineri nu pot să își rezolve animozitățile decât dând cu pumnul și înjurându-se. Poate mai regretabil este faptul că acești colegi ai acestor două eleve, în loc să aplaneze conflictul și să intervină, ei încurajau loviturile și această atitudine de stradă.  Conform statutului elevului, din păcate, o cercetare disciplinară a acestor fapte se poate realiza numai în situația în care ele se petrec în spațiul școlar. Ce este în afara spațiului școlar este pus pe seama organelor abilitate”, a explicat pentru Realitatea prof. Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al IȘJ Sibiu.
Poliția a demarat verificări pentru a identifica persoanele implicate.
“În referire la imaginile publicate în mediul online, care surprind o agresiune între două tinere, vă informăm că, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-au declanșat verificări privind stabilirea situației de fapt, identificarea persoanelor implicate și aplicarea măsurilor legale în consecință”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. Potrivit acesteia, până in prezent, nu a fost înregistrată nicio plângere care să vizeze acest incident.

Comentariile sunt închise.