VIDEO – Mircea Orlățan, candidatul Alianței Dreapta Unită susține că în Cisnădie va fi cea mai interesantă campanie electorală din județul Sibiu

Mircea Orlățan, președintele Organizației USR Cisnădie, este propunerea USR, respectiv al Alianței Dreapta Unită (ca urmare a unirii celor 3 formațiuni politice: USR, PMP și Forța Dreptei) pentru Primăria orașului Cisnădie. Marți, 2 aprilie, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul USR Sibiu, Orlățan și-a prezentat programul său privind candidatura la alegerile locale din 9 iunie. Acesta a fost susținut de președinta Organizației Județene USR Sibiu- Ruxandra Cibu Deaconu. Cu acest prilej, Mircea Orlățan a descris și campania electorală pe care o prevede pentru Cisnădie, despre care a afirmat că va fi cea mai interesantă campanie din județul Sibiu, deoarece oamenii își doresc să-și păstreze privilegile și fac orice pentru asta.

Mircea Orlățan și-a anunțat oficial candidatura la Primăria orașului Cisnădie în 21 noiembrie 2023.

(CP) USR Cisnădie și-a desemnat candidatul la primărie. „Oamenii din Cisnădie își doresc dezvoltarea orașului, locuri de muncă, școli și grădinițe”

„Cred că în Cisnădie va fi cea mai interesantă campanie din județul Sibiu, deoarece oamenii își doresc să-și păstreze privilegile și fac orice pentru asta. Folosesc toate pârghile pe care le consideră necesare pentru a câștiga. Noi suntem pregătiți pentru această luptă pentru că o facem pentru cetățeni.”, a precizat Mircea Orlățan.

În prezent, USR Cisnădie are cinci consileri locali în cadrul primăriei și un post vacant după demisia Andreei Zimța (cea care a decis la începutul acestui an să părăsească USR pentru a candida independentă la alegerile locale din vară) Vă prezentăm actualii consilieri:

Întrebat de reporterul nostru dacă vor fi păstrați consilieri dintre cei vechi  sau vor fi modicări și vor fi luați în calcul și oameni de la PMP sau Forța Dreptei, acesta a precizat următoarele: „Am avut șase consilieri, dar pentru că unul dintre aceștia a dezertat am rămas doar cu cinci. Va fi înlocuit. Pe lista propusă de noi pentru alegerile locale din vară vom avea și doi candidați consilieri de la Forța Dreptei. O bună parte din vechii consilieri și-au exprimat dorința de a fi pe lista cu viitorii candidați.”, a precizat Mircea Orlățan.

 

Comentariile sunt închise.