VIDEO – Mirel Dragoste, căpitanul echipei masculine de baschet BC CSU Sibiu, va face curat pe străzile din comuna Rășinari

Mirel Dragoste, căpitanul echipei masculine de baschet BC CSU Sibiu, este liderul echipei care va strânge deșeurile din zona Prislop Rășinari în cadrul unei drintre cele șapte drumețenii (drumeție pentru curățenie), organizate simultan sâmbătă, 23 septembrie. Fă parte din echipa lui Mirel Dragoste: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdJnva8hyi…/viewform…

„Fi un exemplu! Te aștept în echipa mea! M-am alăturat campaniei de ecologizare Anii Drumeției. Vă aștept în data de 23 septembrie în zona Prislop- Rășinari să avem grijă de mediu împreună! Ne vedem acolo!”, transmite Mirel Dragoste.

Programul „Anii Drumeției” este un program inițiat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu.

 

„Mirel Dragoste, căpitanul echipei masculine de baschet BC CSU Sibiu vine la Rășinari! Se alătură programului Anii Drumeției și, pe 23 septembrie, strânge gunoaiele din zona Prislop! Un motiv în plus să folosim spațiile de depozitare a deșeurilor, nu?”, este și mesajul postat pe pagina de Facebook La pas prin Rășinari.

 

Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activitățile specifice ecoturismului.
Descoperă mai multe pe www.aniidrumetiei.ro și app-ul Anii Drumeției, disponibil în App Store și Play Store.

Comentariile sunt închise.