VIDEO -podcast/ Ciprian Faraon, președintele Forța Dreptei Municipiul Sibiu, în dialog cu Doris Lupu, jurnalist și politician

Vă redăm un podcast realizat de Doris Lupu (jurnalist și politician) realizat cu Ciprian Faraon, președintele Forța Dreptei Municipiul Sibiu despre omul, antreprenorul și politicianul, Ciprian Faraon. Podcastul poate fi urmărit aici.

La vârsta de 22 de ani, în ultimul an de studii universitare, respectiv în anul 1999, a lansat primul business la București, care a căpătat dimensiuni destul de mari, ajungând în top 5 (cinci) firme la nivel național, pe domeniul respectiv de activitate. Activează în mediul antreprenorial de peste 24 ani, conducând propriile afaceri, dar și subsidiarele unor multinaționale.

În ceea ce privește activitatea în cadrul Aeroportului Internațional Sibiu, la începutul mandatului său, în 2013, numărul pasagerilor îmbarcați-debarcați, a fost de aproximativ 125.000. După 4 (patru) ani de mandat în Consiliul de Administrație, s-a ajuns la 520.000 de pasageri, o creștere evidentă. Au apărut noi rute, pe care a reușit să le aducă, depunând mult efort.

În 2014, anul de debut politic, a crezut că poate veni cu experiența sa din zona privată, antreprenorială, cu expertiză în oganizare, construcție și coordonare, în sfera politică, astfel încât partidul să fie unul deschis, pentru comunitate, iar politicienii să răspundă nevoilor cetățenilor. Deși programul de management politic pe care l-a conceput a fost primit inițial cu aplauze, conducerea l-a blocat ulterior, sub pretextul că pot intra oameni noi în organizația politică, ce le pot lua locul. S-a detașat de această gândire și în cele din urmă s-a simțit obligat să demisioneze din funcțiile de conducere ale PNL Sibiu.

„…Din poziția de lider al Forța Dreptei Sibiu mă voi asigura că cetățenii nu ne vor vedea doar în mediul online, ci o să ne găsească acolo, în teren, în mijlocul comunității, lângă nevoile și problemele lor. Încercăm să venim cu soluții, și asta datorită faptului că cei mai mulți dintre noi avem o experiență și o expertiză din punct de vedere professional, pe multe domenii de interes. Nu aș fi intrat în politică și nu aș fi vizat o candidatură, dacă nu aș avea ce oferi comunității. Vreau să cred că prin viziunea mea, prin cea a echipei, putem să facem lucruri frumoase pentru comunitatea sibiană”, a declarat președintele Forța Dreptei Municipiul Sibiu, Ciprian Faraon.

Comentariile sunt închise.