Video | Zeci de oameni s-au înghesuit la centrul de vaccinare din Shopping City pentru a-şi ridica voucherele

Aglomerație încă de la primele ore ale dimineții la centrul de vaccinare de la Shopping City din Șelimbăr. Oamenii nu s-au strâns pentru imunizarea anti-COVID, așa cum ar fi sperat autoritățile, ci pentru ridicarea voucherelor pentru vaccinați.

Sunt zeci de persoane la această oră care așteaptă să primească bonurile de masă în valoare de 100 de lei, promise de autorități. Oamenii spun că așteaptă de trei luni să intre în posesia lor, după ce au ajuns cu întârziere în județ.

Strânși încă de la ora 10, sibienii au stat șidouă ore în aglomerație, pentru a putea primi cei 100 de lei sub formă de tichete.

Autoritățile au stabilit ca persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare primesc o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.

Acestea pot fi luate de la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate, în funcție de locul în care s-a efectuat imunizarea, în baza registrului de evidență operat.

Comentariile sunt închise.