Weekendul viitor, Șura Mare devine capitala fotbalului juvenil

Ediția din acest an a turneului Athletic Juniors Cup promite a fi una plină de adrenalină și talent, cu 29 de echipe deja înscrise și locuri libere în anumite categorii pentru a încuraja mai multe cluburi să participe la această competiție sportivă memorabilă pentru comuna Șura Mare. Locurile libere sunt disponibile în categoriile de vârstă 2014-2015 băieți și la categoriile de fotbal feminin 2009-2011 și 2006-2008 feminin. Termenul limită pentru înscrieri este joi, 10 august, oferind astfel ocazia cluburilor să se alăture competiției și să-și demonstreze abilitățile într-un mediu competitiv și prietenos.

„Ne aflăm înaintea startului ediției a IV- a ATHLETIC JUNIOR’ S CUP care se va desfășura weekendul următor. Ne pliem după cerințele cluburilor care s-au înscris și vom schimba puțin formatul, meciurile disputându-se în zilele de sâmbătă și duminică. S-au înscris până acum 29 de echipe și mai așteptăm câteva confirmări. Avem înscrise majoritatea cluburilor din Sibiu dar și din Alba sau Vâlcea. ACS Athletic Șura Mare are echipe înscrise la toate cele șase categorii de vârstă care însumează aproximativ 80 – 90 de copii. Vom începe în online, prezentarea echipelor înscrise, iar vineri vă vom prezenta programul jocurilor. Premiile vor consta în cupe, medalii și diplome dar și alte câteva premii surpriză! Mulțumim cluburilor care au dat curs invitației noastre și pe dumneavoastră vă invităm cu mic cu mare, pe terenul din Șura Mare, weekend-ul următor, pentru a vă susține favoriții.”, transmit organizatorii ATHLETIC JUNIOR’ S CUP.

Turneul nu este doar despre performanță, ci și despre dezvoltarea caracterului și prieteniei între sportivi. Prin competiție, aceștia au șansa să-și facă noi prieteni, să învețe abilități de echipă și să dobândească încredere în ei înșiși. Cu fiecare ediție, turneul continuă să-și întărească statutul de rampă de lansare pentru viitoarele vedete ale fotbalului, iar ediția din acest an nu face excepție. Athletic Juniors Cup rămâne un eveniment esențial în lumea fotbalului pentru tineri, oferind o platformă pentru dezvoltare, competiție și prietenie.

Weekendul viitor, Șura Mare devine capitala fotbalului juvenil

 

Comentariile sunt închise.