Stiri Si Informatii

Ziua Europei, va fi sărbătorită la Sibiu, în online

Radu Nechifor, alături de artiștii Filarmonicii de Stat Sibiu, cei ai Tetrului de Balet Sibiu, dar și reprezentanții Centrului pentru Creație ”Junii Sibiului” și ai Casei de Cultură a Studenților, vor participa, de Ziua Europei, la un maraton cultural extraordinar desfășurat exclusiv online. Evenimentul LIVE va lua startul sâmbătă, la ora 10:00, și va cuprinde recitaluri și momente artistice succesive.

„Sibiu, oraș european, solidar prin cultură! Ne păstrăm optimismul, în aceste vremuri extrem de complicate! Pandemia cu care ne confruntăm dovedește că ne unește mai mult decât ne-am fi imaginat vreodată! Suntem departe unii de ceilalți, dar împreună, mai uniți ca niciodată! 9 mai, Ziua Europei, va fi sărbătorită la Sibiu, în condiții speciale, în ton cu vremurile prin care trecem. Nu renunțăm la cultură, chiar dacă pandemia de coronavirus ne ține, momentan, departe unii de alții. Profităm de beneficiile internetului și, într-un eveniment maraton, artiștii sibieni își unesc forțele pentru a transmite un mesaj de recunoștință, unitate și solidaritate față de toate cadrele din LINIA ÎNTÂI, indiferent că vorbim de cele sibiene, române sau europene. Evenimentul LIVE va lua startul sâmbătă, la ora 10:00, și va cuprinde recitaluri și momente artistice succesive, susținute de Radu Nechifor, Filarmonica de Stat Sibiu, Teatrul de Balet Sibiu, Centrul pentru Creație ”Junii Sibiului” și Casa de Cultură a Studenților.”, transmit organizatorii evenimentului.

EVENIMENT ORGANIZAT EXCLUSIV ONLINE în acord cu măsurile dispuse de autorițăți cu privire la normele de prevenire a răspândirii coronavirusului

Comentariile sunt închise.