700 de poliţişti asigură siguranța publică cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paşti

Aproape 700 de poliţişti se vor afla în stradă, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative, cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paşti. 

În perioada 15 – 17 aprilie a.c., poliţişti de la ordine publică,  polițiști rutieri, de investigații criminale, de investigare a criminalității economice și de la alte structuri, se vor afla în stradă, în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică, precum şi în proximitatea lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice circumscrise acestor sărbători.

Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, se vor institui dispozitive de ordine și siguranță publică şi poliţie rutieră în zona lăcaşurilor de cult ortodox în vederea prevenirii oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi asigurării fluenţei traficului rutier.

 

 

Lasă un răspuns