770 de posturi de polițiști și personal contractual sunt scoase la concurs

0

Știm că în aceste zile meseria de polițist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un polițist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ți facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar așa, dar îți promitem că, și în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa.

  •  Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să știi că din echipa Poliției Române fac parte oameni  pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au liniște până nu dovedesc că cei care au încălcat legea sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor.
  • Poate că nu suntem perfecți, poate că avem multe defecte, dar cu siguranță suntem profesioniști, iar rezultatele obținute  vorbesc de la sine.
 De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândește –te și pune în balanță dacă munca de ani de zile a unor oameni excepționali poate fi ștearsă cu buretele de o persoană.

Pentru posturi din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române:

https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Pentru posturile din cadrulinspectoratelor de poliție județene:

https://www.politiaromana.ro/ro/structura-politiei-romane/unitati-teritoriale

La nivelul INSPECTORATULUI DE POLIŢIE JUDEŢEAN SIBIU, se organizează concurs pentru ocuparea prin recrutare în vederea încadrării directe, a următoarelor posturi vacante corespunzătoare următoarelor funcţii:

  • ofiţer specialist I la Serviciul Logistic – Compartimentul Marketing şi Achiziţii,
  • ofiţer principal II la Serviciul Logistic – Compartimentul Administrarea patrimoniului imobiliar şi intendenţă,
  • ofiţer principal II la Serviciul de Investigare a criminalităţii economice – Biroul de Investigaţii complexe,
  • ofiţer principal II la Serviciul Criminalistic – Compartimentul Identificări judiciare,
  • agent II la Compartimentul Financiar,
  • agent IV la Poliţia Municipiului Sibiu – Poliţia pentru centrul istoric – siguranţă publică şi patrulare,
  • operator controlor date (personal contractual) la Serviciul Rutier – Compartimentul Implementări abateri,
  • referent II-IA (personal contractual) la Poliţia municipiului Mediaş – Compartimentul Secretariat şi documente clasificate.

Anunţurile care conţin detaliile referitoare la organizarea şi desfăşurarea concursurilor se regăsesc postate pe site-ul de internet al I.P.J. Sibiu – https://sb.politiaromana.ro, Sectiunea Cariera – Posturi scoase la concurs şi de asemenea sunt afişate la avizierul inspectoratului.

Pentru relaţii suplimentare vă puteţi adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, la numărul de telefon 0269/208.311, sau la sediul unităţii din municipiul Sibiu, str. Revoluţiei, nr. 4-6.

Lasă un răspuns