A furat o mașină după care a intrat cu ea într-un stâlp

0

Marți 29 august, poliţiştii rutieri au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, produs în  Sibiu, în jurul orei 07:00, pe strada Constituţiei. .

Un tânăr în vârstă de 17 ani, domiciliat în oraşul Cisnădie, a condus un autoturism pe strada Constituţiei, iar la intersecţia cu strada Magheru, pe fondul lipsei experienţei în conducere, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.

În urma cercetărilor efectuate la locul producerii evenimentului, s-a stabilit că tânărul ar fi sustras autoturismul din incinta unei societăţi comerciale de prestări servicii situate pe Bulevardul Corneliu Coposu conducându-l apoi pe strada Constituţiei până în mometul producerii tamponării.
De asemenea, poliţiştii au concluzionat că tânărul nu deţine permis de conducere.

Şoferul a fost reţinut 24 de ore urmând ca în data de 30 august, să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis, respectiv furt în scop de folosinţă, conform art. 336 alin. 1 din Codul Penal, respectiv art. 230 alin. 1 din Codul Penal.

În prezent,  se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Foto IPJ Sibiu

Lasă un răspuns