Asociația Job în Sibiu a inaugurat un loc de joacă la Zlagna, Sibiu

La școala din Zlagna mai învață doar 12 copii și există o singură învățătoare.
Pe platforma GALANTOM s-au strâns din donații 12.434 RON.  Unele femei și-au donat rochiile de mireasă care ulterior au fost valorificate

Asociația Job în Sibiu a inaugurat duminică, 15 octombrie, un loc de joacă în curtea unei școli din satul Zlagna – județul Sibiu. Pentru finalizarea proiectului a fost necesar un an de pregătiri financiare și mobilizarea unui număr de aproximativ 10 voluntari care au ajutat la igienizarea și nivelarea terenului, aducerea de pietriș, montarea leagănelor și a toboganului. Coordonarea lucrărilor a fost realizată de domnul Sandu Simion. Imediat după ce porțile școlii s-au deschis, copii au intrat nerăbdători în noul loc de joacă și l-au testat cu mare bucurie.

Înainte de sărbătorile de iarnă, Asociația Job în Sibiu a mai derulat proiecte la această școală și au fost un real succes. Elevii au primit cadouri, au împodobit bradul și au realizat o excursie la Târgul de Crăciun din Sibiu unde s-au dat pe mașinuțe, au servit o masă caldă și s-au fotografiat.
O altă surpriză a fost o vizită la Muzeul locomotivelor cu abur din Sibiu.(jobinsibiu.ro/campanii)

Asociația „Job în Sibiu” vine în ajutorul fiecărui om care își caută un loc de muncă și are nevoie de consiliere de calitate.

 

Lasă un răspuns