Stiri Si Informatii

Copşa Mică: Prima sesiune de informare a programelor de finanţare pentru microintreprinderi

0 738
Primăriea oraşului Copşa Mică, a fost gazda primei sesiuni de informare a programelor de finanţare pentru microintreprinderi, intreprinderi mici şi mijlocii.

Cu aceasta ocazie a fost invitat un consultant, specialist în finanţări din fonduri europene şi guvernamentale, care a prezentat toate programele active la momentul actual pentru perioada anilor 2017-2020.

Au fost prezentate etapele necesare accesării unei finanţări nerambursabile de către eventuali beneficiari (agenţi economici şi viitori intreprinzători). Au participat la seminar societăţi comerciale, persoane fizice autorizate şi persoane interesate în accesarea de fonduri, din oraşul Copşa Mică.      Aceasta a fost prima sesiune dintr-o serie de întalniri cu acest scop, pentru a stimula interesul eventualilor beneficiari în dezvoltarea afacerilor existente sau a celor viitoare.

Cei interesati vor putea beneficia de consultanţă specializată pentru realizarea cererilor de finanţare şi ulterior consultanţă pentru implementarea proiectului.

 

Lasă un răspuns