Stiri Si Informatii

Cum arată terenul de la Sibiu cu trei ore înainte de start

0 695

Încă de la primele ore ale dimineții, organizatorii au trimis pe teren un adevărat comando pentru a sparge gheța, după ce noaptea trecută în Sibiu s-au înregistrat temperaturi de -15 grade. Nici acum nu este mai bine. Deși s-a mai înseninat se înregistrează -13 grade, dar conducerea lui Hermannstast este convinsă că meciul, reprogramat pentru azi, ora 14:00, se va juca, scrie Digi Sport

Arbitrul Cătălin Popa este cel care va decide dacă va da sau nu drumul partidei. Dacă nu va fi mulțumit de starea gazonului, atunci ”centralul” din prima va fluiera finalul iar partida va fi reprogramată la o altă dată care ca fi anunțată ulterior.

MM Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, a specificat încă de miercuri seară că ei vor să joace acest meci, mai ales că cei de la FCSB au închiriat un charter în mod special pentru o astfel de deplasare.

Organizatorii au reușit să curețe terenul de la Sibiu de ”zăpada întărită”, după cum spunea președintele lui Hermannstadt, Teodor Birț, dar și de porțiunile de gheață. Cu trei ore înainte de startul partidei, programat pentru ora 14:00, gazonul pare pregătit pentru a găzdui acest sfert de finală, dar nu este exclus ca la ora jocului să fie plin de noroi pe foarte multe porțiuni, mai scrie sursa citată.

 

Lasă un răspuns