Stiri Si Informatii

“Doi Dintr-o Lovitură”Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier

0 660

În data de 7 ianuarie, în jurul orei 19:45, pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, în cadrul acțiunilor preventiv-reactive desfășurate, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un autoturism.

În urma verificărilor efectuate au constatat faptul că autoturismul era condus de un sibian în vârstă de 61 de ani, al cărui drept de a conduce autovehicule a fost anulat.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis i-a fost anulat (art. 335 alin. 2 cod penal).

În data de 8 ianuarie, în jurul orei 04:20, în cadrul acțiunilor preventiv-reactive desfășurate de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu, a fost oprit pentru control în trafic, pe Bulevardul  Corneliu  Coposu din municipiul Sibiu, un autoturism.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că autoturismul era condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani, domiciliat în Șelimbăr. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Întrucât conducătorul auto a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul unui conducător auto de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei (art. 337 cod penal).

Lasă un răspuns