Felicitări FC Hermannstadt! M-ați făcut mândră că sunt sibiancă

Umilință, 3-0

Jucătorii echipei FC Hermannstadt au creat astăzi feerie, entuziasm, emoții și mai presus de toate au făcut cunoscut Sibiul la nivel național. Mă bucur că am făcut parte din poveste. Nu pot descrie în cuvinte ce am simțit astăzi la partida dintre echipa noastră și echipa lui Gigi Becali. A fost „botezul” la primul meci la care am participat. Nu pot să spun altceva decât „Felicitări, FC Hermannstadt! Merita-i victoria!”

Zilele acestea s-au spus și s-au scris multe despre acest meci. Terenul, vremea, zăpada, iarna, Sibiul …toate păreau a fi din punctul de vedere al unor persoane impedimentele unei partide reușite. Cu toate acestea, FC Hermannstadt s-a mobilizat foarte bine și au reușit să facă o figură frumoasă, învingându-i pe jucătorii lui MM Stoica cu frumosul scor și umilirea de 3-0. Nu sunt eu o mare cunoscătoare a tehnicilor din domeniul fotbalului, dar am vibrat de fiecare dată și am simțit un fior pe șira spinării când mingea era în careul nostru, din fericire pentru echipa noastră au fost puține acele momente. Iar, la fiecare gol înscris în poarta adversă am strigat de bucurie, punând pe locul doi „haina de jurnalist” și dându-mi frâu liber stimei pe care o port băieților de peste malul Cibinului.

FCSB-iștii mi s-au părut foarte agresivi și aroganți. 

Da, m-am bucurat de fiecare dată când FCSB a încasat câte un gol și da m-am bucurat când Ovidiu Popescu a fost eliminat în momentul 74. De ce? Pentru că mi s-au părut destul de agresivi cu colegii echipei adverse. Terenul a avut mocirlă? Dar cine i-a pus să se arunce pe jos cu fiecare ocazie pe care au avut-o?!

A fost un meci frumos, emoționant, dar și interesant. Elevii lui Alexandru Pelici s-au impus prin golurile marcate de Bogdan Rusu în minutele 11 și 63, respectiv Ştefan Blănaru în minutul 29. Nervii pe care i-au avut suporterii cu o seară înainte consider că au fost răzbunați și răsplătiți prin cele 3 GOLURI sau MĂRȚIȘOARE să le zicem. Bravo, FC Hermannstadt!

FCSB, care a fost de nerecunoscut, nu a reuşit să îşi creeze nicio ocazie mare de gol în acest meci, iar apărarea sa a fost depăşită în multe rânduri.

 

Lasă un răspuns