Stiri Si Informatii

Fundaţia UCOS lansează mascota Aksel

0

Fundaţia “Un Copil, O Speranţă din Sibiu lansează mascota Aksel, ce poartă numele primului câine de terapie care a făcut parte din asociaţie. Acesta a fost alături de copiii cu dizabilităţi şi de părinţii lor timp de patru ani.

Lansarea mascotei va avea loc vineri, 10 martie.

“Aniversăm 15 ani de când fundaţia <<Un Copil, O Speranță>> oferă necontenit servicii copiilor cu dizabilități din județul Sibiu și nu numai. Pentru că din anul 2013 echipa noastră de specialiști are în componență și câini de terapie, iar rezultatele obținute prin Activitățile și Terapia Asistată de Animale sunt remarcabile, am decis ca mascota fundației <<Un Copil, O Speranță>> să fie Aksel, un Golden Retriever din pluș“, spune conducerea UCOS.

Mascota are numele primului câine de terapie care a făcut parte din echipa UCOS, câine ce a contribuit semnificativ la promovarea terapiei asistate de animale, participând nu doar la sesiunile de activități și terapie asistată de animale din cadrul UCOS, ci și la vizite în școli și grădinițe, promovând, în acest fel, interacțiunea dintre copii și câini.

Prețul unei mascote va fi de 150 lei, acoperind astfel costurile de achiziție ale plușurilor.

Fondurile strânse în urma vânzării acestora vor fi direcționate către asociaţie și folosite pentru copiii cu dizabilități care beneficiază de terapii de recuperare în cadrul UCOS.

Rezervări pentru mascotă se pot face prin e-mail, la ucos@ucos.ro, până pe 9 martie.

Lasă un răspuns