Stiri Si Informatii

Furt calificat și viol, la Mediaș

0 1.319

Doi bărbați au fost arestați preventiv pe 16 septembrie. Unul dintre ei este cercetat pentru infracțiunea de viol, iar celălalt, pentru infracțiunea de furt calificat.

Poliția Municipiului Mediaș a fost sesizată pe 14 septembrie cu privire la faptul că în cursul nopții 13/14 septembrie, o femeie în vârstă de 28 de ani, din municipiul Mediaș, a fost victima infracțiunii de viol.
În fapt, pe 14 septembrie, în jurul orei 00,00, persoana vătămată, în timp ce se afla într-un parc din municipiul Mediaș, a acceptat transportul către casă din partea a patru persoane necunoscute care se aflau într-un autoturism. Victima a fost transportată până la intrarea în localitatea Târnava, unde, pe un teren viran, trei dintre bărbații aflați în mașină au coborât, iar în auto a rămas al patrulea care a forțat victima să întrețină raporturi sexuale, după care a transportat-o la domiciliu.
În urma declarațiilor victimei și a probatoriului administrat, în data de 14 septembriea.c., persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în satul Motiș, față de care s-a luat măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de viol.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Iar pe 15 septembrie, ora 20,00, Poliția Municipiului Mediaș a fost sesizată cu privire la faptul că în data de 15 septembrie, între orele 08,00 – 09,00, o persoană necunoscută au pătruns în incinta Catedralei Ortodoxe Sf. Arh. Mihail și Gavril din municipiul Mediaș de unde a sustras suma de 800 de lei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii medieșeni au reușit în scurt timp prinderea și identificarea presupusului autor al faptei, un bărbat în vârstă de 25 de ani, domiciliat în comuna Laslea, față de care instanța a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cercetările continuă în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

 

Lasă un răspuns