Stiri Si Informatii

Hoațele de poșetă au primit 30 de zile arest preventiv

0 771

Cele două femei, în vârstă de 17 și 20 de ani, domiciliate în municipiul Sibiu, surprinse în flagrant în timp ce încercau să sustragă dintr-o geantă 160 de lei au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu și Judecătoriei Sibiu cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a celor două femei pentru 30 de zile.

Știrea inițială

Marți10 mai, un echipaj de jandarmi a surprins în flagrant două femei în timp ce sustrăgeau bani dintr-o poșetă.

Cele două femei, în vârstă de 17 și 20 de ani, domiciliate în municipiul Sibiu, au fost surprinse de jandarmi în timp ce încercau să sustragă dintr-o  geantă 160 de lei. Cercetările au fost preluate de către polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, care în urma administrării probatoriului le-au reținut pe cele două femei pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt  calificat, respectiv complicitate la infracțiunea de furt calificat.

În cursul acestei zile, cele două femei vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Lasă un răspuns