Stiri Si Informatii

“Home Less”, prima proiecție din 2017 la Astra Film Cinema

0 684

 

Filmul “Home Less”, în regia lui Thomas Wirthensohn,  deschide programul Astra Film Cinema în 2017. El va fi proiectat joi, 16 februarie, de la ora 19.

Ce secret se poate ascunde în culisele unei povești care are toate ingredientele pentru a fi una de succes? Aflăm joi, în cadrul proiecției ce scotocește în măruntaiele nevăzute ale visului american,

“Home Less” ni-l prezintă pe Mark Reay, fost model, actual fotograf de modă pe străzile New York-ului și actor amator cu roluri mici în blockbustere americane. Este prezent la toate evenimentele cu ținută ale high life-ului new-yorkez unde se cunoaște cu toată lumea, iar tinerele modele par a fi o pradă ușor de cucerit pentru el. Aparent are o viață strălucitoare și trăiește din plin visul american! Există, însă, un detaliu care face notă discordantă în tot acest puzzle ”glamour”. Deși locuiește în Manhattan, cel mai luxos cartier al orașului, ”casa” lui este de fapt un colțișor de acoperiș, lângă niște cabluri de curent, cu o prelată pe post de plapumă.

Motto-ul lui Mark – ”Urmează-ți fericirea, dar fii pregătit să-ți trăiești coșmarul!” – rezumă în doar câteva cuvinte frământările intime cu care se confruntă și oscilarea continuă între scurte momente de bucurie și satisfacție profesională, episoade în care mimează faptul că are o viață de succes și clipele de cumpănă, când se simte pierdut și fără speranță, un om fără casă rătăcitor pe străzile marelui oraș. Filmul lui Withensohn demontează cu umor, tristețe și sinceritate mitul visului american și trece cu lejeritate din universul extravagant al modei în realitatea sumbră a străzii, fără a rata colțurile în care se ascund povești uluitoare de viață.

Prețul unui bilet este de șase lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu). Mai multe informații se pot obține la numărul de telefon 0751.166.516.

Lasă un răspuns