“Incediu la Circ ” 11 Animale au pierit În Flăcari

0

Pompierii au reușit să salveze șapte tigri, șase cămile, tăurași și ponei, un cal, un cangur și mai mulți ogari și capre, în urma incendiului izbucnit, joi dimineață, la o clădire administrativă și la un grajd cu animale din Șoseaua Petricani, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență București – Ilfov (ISU-BIF).

Un incendiu a izbucnit, joi dimineață, la o clădire administrativă și la un grajd cu lei și tigri din Șoseaua Petricani, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență București — Ilfov (ISU-BIF).

Potrivit Biroului de presă al ISU-BIF, incendiul, care se manifestă pe o suprafață de circa 300 mp a fost localizat
Pompierii au solicitat prezența veterinarilor pentru tranchilizarea animalelor și mutarea lor, deoarece nu există altă posibilitate de eliberare a acestora din cuști în alte spații, astfel încât pompierii să intre pentru stingerea incendiului.

La fața locului a ajuns un reprezentant al circului, care tranchilizează animalele și se procedează totodată la mutarea acestora.Nu au mai putut fi salvate patru pisici, doi porcușori vietnamezi, doi tigri și trei câini, precizează sursa citată.

Potrivit ISU-BIF, incendiul a fost stins, dar se mai degajă fum și se verifică toate spațiile interioar

Foto Agerpress / ISU Bucurestia

Lasă un răspuns