Stiri Si Informatii

Intervenţii ale Pompierilor Sibieni La Temperaturi Extreme de – 29 Grade Celsius

0

Echipajele de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ‘Cpt. Dumitru Croitoru’ al județului Sibiu au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru stingerea a trei incendii izbucnite la locuințe cetățenești, pentru salvarea a două păsări și un animal, dar și pentru transportarea apei meajere la un cămin de bătrâni. De asemenea, tot în această perioadă, 28 de persoane au fost asistate medical de către pompierii care încadrează echipajele de prim-ajutor medical, iar alte 6 persoane au fost asistate medical de către echipajele SMURD din cadrul serviciilor publice voluntare ale localităților Copșa Mică, Ocna Sibiului și Dumbrăveni.

Cele trei incendii au izbucnit la o baracă din lemn, în localitatea Copșa Mică și la acoperișurile a două locuințe din localitățile Boian și Săliște. Pentru stingerea incendiilor și înlăturarea riscului de extindere, pompierii sibieni au intervenit la temperaturi extreme, de—29 grade C, cu ajutorul autospecialelor și mijloacelor de intervenție din dotare.

Tot în această perioadă, pompierii sibieni au intervenit pentru salvarea a două rațe, rămase blocate în apa înghețată a râului Cibin, a unui câine rămas blocat într-un grilaj al unui gard, în municipiul Mediaș, dar și pentru aprovizionarea cu apă menajeră a unui cămin de bătrâni, din localitatea Merghindeal.

La această oră, pompierii din cadrul ISU Sibiu intervin pentru stingerea a altor două incendii, unul manifestat pe o suprafață de aprox. 100mp, la acoperișul unei hale de producție, nefuncțională, din municipiul Sibiu, celălalt la rumegușul depozitat într-o șură din localitatea Apoldu de Sus. Pentru stingerea incendiilor se intervine cu cinci autospeciale cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Sibiu și Stației de pompieri Miercurea Sibiului-Săliște.

Lasă un răspuns