Mare scandal pe strada Veselă din Blăjel

0

Miercuri 30 august, polițiștii medieșeni au reținut opt persoane care au provocat un scandal pe strada Veselă din localitatea Blăjel, județul Sibiu.

Opt bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 43 de ani , domiciliați în localitatea Blăjel, au fost reținuți 24 de ore ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, loviri sau alte violențe și amenințare.

În  data de 23 august, în jurul orei 22:00, pe strada Veselă din localitatea Blăjel, a izbucnit un scandal între două grupuri de aproimativ 12 persoane, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și al consumului de alcool. Conflictul a degenerat în distrugeri și vătămări corporale, un bărbat și o femeie fiind transportați la spital cu răni la nivelul feței și al membrelor, fără a rămâne internați.

În urma investigațiilor efectuate privind rolul și implicarea celor care au luat parte la conflict, la data de 30 august., s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore a opt dintre participanții la scandal.

La data de 31 august


., cei opt bărbați urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă.

Foto Arhivă

Lasă un răspuns