“Mereu La Datorie ” Îngeri Printre Oameni ! ISU Sibiu

0

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ‘Cpt. Dumitru Croitoru’ al județului Sibiu au intervenit, în ultimele ore, pentru stingerea a două incendii și pentru salvarea victimelor ca urmare a producerii a două accidente rutiere.

De asemenea, tot în această perioadă, 25 de persoane au fost asistate medical de către pompierii care încadrează echipajele de prim-ajutor medical, iar alte 7 persoane au fost asistate medical de către echipajele SMURD din cadrul serviciilor publice voluntare ale localităților Copșa Mică, Ocna Sibiului și Dumbrăveni.

Marți, 10 ianuarie a.c., la ora 17.31, un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Săliște a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă, pe Autostrada A1, la km 266, pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la un autocamion. Incendiul a cuprins cabina și o anvelopă a remorcii. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect.

În cursul nopții trecute, la ora 00.05, pompierii din cadrul Secției Mediaș au intervenit în municipiul Mediaș, str. Baznei, pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. Incendiul a cuprins acoperișul și tavanul pe o suprafață de aproximativ 10 mp și a deteriorat pereții și parchetul mansardei. Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă timp de aproape două ore pentru lichidarea incendiului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de coșul de evacuare a fumului neprotejat termic față de materialele combustibile din jur.

Foto

Lasă un răspuns