Stiri Si Informatii

Minoră cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie

0 1.355

Luni 15 mai, tânăra de 17 ani cercetată de polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, a fost prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă a inculpatei pentru o perioadă de 29 zile.

Cercetările în acest dosar continuă.

Duminică 14 mai, în jurul orei 20, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că un minor de 14 ani a fost victima unei infracțiuni comise cu violență.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au stabilit faptul că minorul,  în timp ce se afla într-un apartament împreună cu alți tineri, a fost deposedat prin violență de telefonul mobil, pantofii sport cu care era încălţat şi suma de 45 lei. Autoarea acestei fapte fiind o tânără de 17 ani, din municipiul Sibiu.

În apartamentul respectiv a fost identificată tânăra bănuită de săvârșirea faptei, o parte din prejudiciu fiind recuperat, respectiv pantofii sport și telefonul mobil.

Tânăra este cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, fiind reținută de polițiști pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, în cursul acestei zile urmând a fi prezentată instanței pentru luarea unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns