Ofițerii informaticieni, promoția 2016-2017

Prefecul Lucian Radu a fost prezent la eveniment

0

Festivitatea de absolvire a Cursului de bază, ofiţeri, arma Comunicații și Informatică, seria 2016-2017, organizat de Centrul de Instruire pentru Comunicaţii şi Informatică „Decebal” a avut loc astăzi, 10 martie.

Ceremonia militară s-a desfășurat în prezența  Prefectului  Județului Sibiu, Lucian Rad,  generalului de brigadă Radu Marius   Pop   –   comandantul   Comandamentului   Comunicații   și   Informații,   acomandantului Garnizoanei Sibiu și rector al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”   gl.   bg.   Ghiță   Bârsan,   a   rectorului   Universității   „Lucian   Blaga”   –prof.dr.ing. Ioan Bondrea, a viceprimarului municipiului Sibiu Corina Bokor și a comandanților altor structuri militare.Slujba de binecuvântare a absolvenților a fost oficiată de însuși Mitropolitul Ardealului, IPS Laurențiu Streza.

În  alocuțiunea   sa,  prefectul   Lucian   Radu   a  subliniat   faptul   că   Centrul   de Instruire pentru Comunicaţii şi Informatică „Decebal” este o instituție de învățământ emblematică pentru județul Sibiu și pentru România, a cărei valoare este recunoscută și de partenerii strategici ai țării noastre. „Vă felicit pentru absolvire şi vă doresc ocarieră militară de succes!”, a încheiat prefectul Lucian Radu.

Foto: Ministerul Afacerilor Interne Instituția Prefectului-  Județul Sibiu

 

Lasă un răspuns