Opt Tineri din Vâlcea au donat sânge pentru Angela, victima unui accident din Sibiu

Opt tineri din Râmnicul Vâlcea, nu au rămas indiferenţi la tragedia produsă în Sibiu şi au mers  să doneze sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine Sibiu, ce a fost deschis special pentru Angela, victima unui accident  tragic petrecut in Sibiu. Accidentul a avut loc în data de 11 decembrei pe DJ 106, la ieșire din  Nocrich 

Hila Angela,  victima accidentului  de lângă Nocrich, care în urma tragediei, a ajuns în stare gravă la spital, avea nevoie urgentă de sânge. Aşa că Andreea, nepoata femeii, a scris pe reţelele de socializre că doamna Angela este într-o stare foarte gravă şi roagă toate persoanele care pot dona și au grupa sanguină AB și 0 negativ să mergă la Centrul de Transfuzii Sanguine Sibiu. 

În urma mediatizării pe reţelele de socializare, la Centrul de Transfuzii Sanguine Sibiu, s-au prezentat mai mulţi dontori printre care si 8 tineri din Râmnicul Vâlcea. Astfel, ”oltenii„s-au unit în urma anunțului pe care l-au văzut în presa locală.

„Am încercat să le arătăm tuturor faptul că, cu un minim de efort și bunăvoință din partea noastră, a oltenilor, putem salva vieți”, spune unul dintre donatori.

Reamintim că în data de 11 decembrie pe fondul vitezei neadaptate pe drum în curbă și carosabil umed s-a produs un accident între două autoturisme. Un șofer, de 50de ani, din Agnita, în timp ce conducea spre Sibiu, a derapat și a pătruns pe contrasens. A lovit astfel, un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de către o tânără de 26 de ani, din Nocrich. Șoferul și pasagera din mașină au primit îngrijiri medicale la fața locului, după care, ambii au fost transportați la spital

 

Lasă un răspuns