Stiri Si Informatii

Patru de DA, pentru sibianul Claudiu Mitea

0 1.021

Claudiu Mitea, sibianul care a fost paralizat de 4 ori. Antrenor și dansator, care s-a visat gimnast, a intrat pe scenă spunând că nu știe să cânte sau să danseze, deși a prestat un fabulos număr de dans contemporan.

Claudiu a povestit momentele dificile pe care le-a avut de înfruntat în perioada adolescenței, spunând că vrea să aducă speranța în viața românilor.

“Am avut mari probleme de sănătate. Timp de trei ani de zile, am paralizat de patru ori. La vârsta de 16 ani, am suferit o semipareză. De la 16 la 19 ani, am avut patru paralizii. Nu mai simțeam decât înțepături. Nimeni nu a crezut că o să pot să mă întorc. Am urmat un tratament sever, cu înțepături de albine. A trebuit să renunț la visul meu (n.r. de a deveni gimnast de performanță)”, a spus Claudiu.

Nimeni n-a mai crezut că o să mai meargă vreodată pe propriile sale picioare, dar prin credință și cu un tratament sever, cu înțepături de albină, a reușit. “Erau niște dureri cumplite”, a mai spus, înainte de a dansa.

Tânărul a prezentat un moment de dans contemporan. “Am văzut și omul care încearcă să ducă sportul spre emoție”, a zis Andi Moisescu, după ce acesta și-a terminat reprezentanția. “E dovadă vie ca miracolele există”, a comentat Smiley din culise.

Mihaela l-a apostrofat, reproșându-i că a mințit când a spus că nu știe să danseze. “Numărul tău e o poveste”, a spus ea.

“E foarte frumos exemplul lui”, a precizat și Andra.

În urma voturilor juraților, Claudiu s-a calificat în perioada următoare.

Lasă un răspuns