Stiri Si Informatii

PSD şi ALDE nu doresc să suspende preşedintele! Propunerea este un bărbat!

0 829

După ce preşedintele Klau Iohannis a refuzat propunerea pentru premierul României, Sevil Shhaideh, cele două partide, PSD şi ALDE, au avut posibilitatea să suspende preşedintele, însă nu au dorit acest lucru!

Liviu Dragnea spune: “Am propus colegilor mei, după ce înainte m-am consultat, in timpul şedinţei cu domnul Tăriceanu şi a fost de acord şi susţine această propunere, ca propunerea noastră pentru preşedintele Iohannis să fie Sorin Grindeanu!

Ora 19:00 – Știre actualizată

Liviu : „Şi ieri, şi azi-noapte, și azi de dimineață, am primit mii de mesaje, în care ne cereau să trecem la suspendarea președintelui. Întradevăr avem o forță foarte puternică, care este reprezentată de majoritatea în parlament, pentru că puterea legitimă acolo este, acolo trebuie să fie în această țară, nu în altă parte, pentru că este puterea dată de popor! În același timp nu suntem iresponsabili să folosim această forță politică în a face rău sau în a tulbura foarte mult această țară și viețile românilor. Da, putem începe suspendarea chiar de mâine!

Au avut mai multe variante : „Varianta cu doamna Sevil Shhaideh: le-am spus colegilor mei şi vă spun şi dumneavoastră, asta am avut în minte până azi-noapte, dar în urma unor discuţii cu dânsa, nu mai putem menţine propunerea iniţială, cu toate că îmi pare rău. A apărut propunerea din partea colegilor mei, ca a doua propunere să fiu eu.Numai că în campanie am spus că nu vreau să obţin o funcţie, forţând o lege, de care toatî lumea spune că este şi neconstituţionala şi nedreaptă. Atunci a trebuit să găsim o soluţie, un coleg care este loial, care are capacitatea să inţeleagă că acel program de guvernare este îndreptat către români şi către România. A trebuit să alegem între această dorinţă de a răspunde invitaţiei nerostite a preşedintelui, de a intra într-o criză politică şi între raţiune.Decizia mea, susţinută de colegii mei, a fost că noi alegem în continuare, obiectivele noastre. În aceste condiţii am propus colegilor mei după ce înainte m-am consultat, in timpul şedinţei cu domnul Tăriceanu şi a fost de acord şi susţine această propunere, ca propunerea noastră pentru preşedintele Iohannis să fie Sorin Grindeanu!” spune Liviu Dragnea.

 

Sorin Grindeanu: “Le mulţumesc colegilor mei pentru votul de astăzi. E o mare responsabilitate!”

Sorin Grindeanu este un cetăţean roman, născut în Caransebeş, România, în data de 5 decembrie 1973, absolvent al Universităţii de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia Informatică.

Lasă un răspuns