Stiri Si Informatii

PSD Sibiu infirmă faptul că peste 100 de membri au plecat spre București

0

Ca urmare a unor informaţii apărute în presă, dis de dimineață care insinuau faptul că peste 100 de persoane vor pleca de la Sibiu spre București pentru a lua parte la un miting de susținere pentru Liviu Dragnea, informație atribuită unor ”surse apropiate PSD”, aduce următoarele clarificări.

“În această dimineață, de la Sibiu a plecat spre București un autocar cu 50 de persoane vârstnice, în cadrul unei excursii care are drept obiective Mănăstirea Cozia și Palatul Parlamentului. Cele 50 de persoane sunt membre ale Organizației de Pensionari a PSD Sibiu, iar această acțiune are un scop strict recreativ. Excursia a fost organizată pentru seniorii PSD Sibiu de către Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene a PSD Sibiu, Cătălin Stanciu, Președintele Organizației Municipale a PSD Sibiu, cu sprijinul senatorului Nicolae Avram, a senatorului Viorel Arcaș şi a deputatului Ioan Terea.
Organizația Județeană a PSD Sibiu desfăşoară periodic astfel de activități recreative pentru membrii Organizațiilor de Seniori, Femei sau Tineret. Aceste activități nu au nicio legătură cu acțiunile de campanie sau de susținere a unor lideri politici”, transmit reprezentanții PSD Sibiu
.

Lasă un răspuns