Stiri Si Informatii

Sibiul, prezent la o nouă ediție a Târgului de Turism al României

0 942

De astăzi, Municipiul Sibiu este prezent la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României, care are loc la Pavilionul Romexpo din București, în perioada 16-19 februarie. Evenimentul oferă ocazia prezentării ofertelor turistice pentru anul 2017, iar Sibiul va promova obiectivele turistice ale orașului, dar și atmosfera aparte a urbei.

Primăria Sibiu a amenajat cu fonduri din bugetul local un stand de 30m2 în pavilionul C4 al Romexpo, dotat cu desk-uri, o masă și scaune pentru discuții și decorat cu fotografii din Sibiu.

Echipa Primăriei Sibiu va aștepta vizitatorii cu aproape 2.000 de materiale, printre care se numără broșura de prezentare a orașului în română, engleză și germană, hărți cu orașul și centrul istoric și CD-uri cu informații despre patrimoniul istoric al Sibiului.

“Ca în fiecare an, standul Municipiului este alăturat celui al județului Sibiu. De anul acesta avem un motiv în plus pentru a ne uni eforturile în domeniul turistic după ce, în luna ianuarie a acestui an, am primit titlul de Regiune Gastronomică Europeană. În următorii trei ani, vom pune accentul și pe resursele importante pe care le avem în domeniul culturii și tradiției gastronomice”, spune Astrid Fodor, primarul Sibiului.

Lasă un răspuns