Sibiul se află pe lista celor mai „cool” destinații din lume

0
Avem cu ce ne mândri! Sibiul se află pe lista celor mai „cool” destinații din lume în 2019. Una dintre cele mai renumite reviste, Național Geographic, a publicat recent un articol în care enumeră 19 destinații “cool” din lume, pe care nimeni nu trebuie să le rateze. Spre mândria noastră, Sibiul se află în acest top.Sibiul este recomandat pentru străzile istorice și piețele din Orașul de jos, bisericile mari, dar şi pentru titlul de Regiune gastronomică europeană, pe care îl va deține anul viitor.
Sibiu, pentru că despre el vorbim, este unul dintre cele mai importante și înfloritoare orașe din Transilvania este recomandat pentru străzile istorice și piețele din Orașul de jos, bisericile mari, dar şi pentru titlul de Regiune gastronomică europeană, pe care îl va deține anul viitor
Sibiu a fost capitală a Transilvaniei între anii 1692-1791 și 1849-1865. A cunoscut în ultimii ani o renaștere economică și culturală semnificativă. Sibiul este în prezent unul dintre orașele cu cel mai mare nivel de investiții străine din România. În anul 2007 a fost Capitala Culturală Europeană, împreună cu orașul Luxemburg.
Jurnaliștii National Geographic amintesc de Muzeul Brukenthal, care există din 1817.
Dintre ce 19 destinații enumerate, Sibiul se află pe ultimul loc, însă se află pe o listă alături de locuri precum: Antarctica, Pittsburgh, Corsica, Cambodgia, Hong Kong, Oslo sau Indonezia.

Foto Mihai Nițu

Sibiul se află pe lista celor mai „cool” destinații din lume – Foto Mihai Nițu

 

Sibiul se află pe lista celor mai „cool” destinații din lume – Foto Mihai Nițu
Sibiul se află pe lista celor mai „cool” destinații din lume – Foto Mihai Nițu

Lasă un răspuns