Șoferul nu s-a asigurat la deschiderea portierei şi a acroşat un biciclist

0

Biciclistul circula regulamentar, acesta fiind acroșat cu portiera de un șofer neatent.

  • Luni dimineața în municipiul Sibiu, şoferul unui autoturism oprit pe Calea Dumbrăvii nu s-a asigurat la deschiderea portierei şi a acroşat un biciclist care circula regulamentar pe direcţia Piaţa Unirii – Bulevardul Mihai Viteazu.Biciclistul, în vârstă de 42 de ani, domiciliat în loc. Răşinari, a suferit răni uşoare care nu au necesitat internarea.Pe numele şoferului, sibian în vârstă de 41 de ani, a fost întocmit dosar penal, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Din cauza neatenției la volan a intrat în coliziune cu un stâlp din beton, pasagerul din față fiind rănit ușor

  • În  municipiul Mediaş, un localnic în vârstă de 46 de ani a condus autoturismul pe strada Toma Ionescu, iar în dreptul imobilului cu nr. 9A, pe fondul neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune cu un stâlp din beton de pe partea stângă a direcţiei de deplasare.
    În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a pasagerului dreapta faţă, un localnic în vârstă de 72 de ani, care nu a necesitat internarea în spital.
    Poliţiştii Biroului Rutier Mediaş efectuează cercetări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Nu a acordat prioritate în intersecție și a rănit ușor un motociclist

  • În, oraşul Cisnădie, un localnic în vârstă de 46 de ani, a condus autoturismul pe strada Florilor,  a pătruns în intersecţia cu Aleea Căpşunilor fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar de către un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Sibiu.Evenimentul a dus la rănirea uşoară a motociclistului, fără a necesita internarea.Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

  • Foto Arhiva

Lasă un răspuns