Stiri Si Informatii

Spitalul Judeţean Sibiu va avea un manager nou, din aprilie

0 1.613

Consiliul de Administraţiei al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, instituţie din subordinea Consiliului Judeţean Sibiu, a demarat concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului.
Cei interesaţi au la dispoziţie detalii despre calendarul, bibliografia, temele cadru pentru proiectul de management, regulementul de organizare şi desfăşurare ale concursului atât pe site-ul Spitalului Judeţean, la rubrica “Anunţuri”, cât şi pe site-ul Consiliului Judeţean Sibiu, la rubrica “Locuri de muncă”.

Două etape
Astfel, concursul se va desfăşura în două etape. Este vorba despre etapa eliminatorie de verificare a îndeplinirii de către candidaţi a condiţiilor stabilite în anunţul de concurs. Apoi, va fi etapa de susţinere şi evaluare a proiectului de management.

Tema proiectului de management este la alegerea candidatului, dintr-o listă de cinci teme, care va fi adaptată la problemele spitalului:
* planificarea şi organizarea serviciilor de sănătate la nivelul spitalului;
* siguranţa şi satisfacţia pacientului;
* managementul calităţii serviciilor medicale;
* managementul resurselor umane;
* performanţa clinică şi financiară a activităţilor spitalului.
Proiectul se dezvoltă într-un volum de maximum 15-20 pagini.
Începând de luni, 13 februarie, timp de trei zile, candidaţii interesaţi vor putea vizita Spitalul, sub îndrumarea directorului medical, dr. Călin Cipăian, pentru a se informa cu privire la problemele de la faţa locului.
Depunerea dosarelor
În perioada 7 – 9 martie are loc depunerea dosarelor de înscriere la concurs, precum şi a proiectelor de management, rezultatele selecţiei dosarelor urmând să se afişeze pe 16 martie.
Proiectele de management vor fi publicate pe pagina de internet a Spitalului Judeţean www.scjs.ro în data de 17 martie, iar în intervalul 18 – 23 martie persoanele interesate pot adresa întrebări candidaţilor despre proiectul de management pe adresa de email concursmanagerscjus@gmail.com
Candidaţii la funcţia de maneger a Spitalului Judeţean Sibiu îşi vor susţine proiectul de management pe 24 martie, ora 10, iar rezultatele vor fi afişate pe 27 martie. Dacă vor exista contestaţii, atunci rezultatele finale se vor face publice pe 30 martie.
În termen de două zile, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu va emite o dispoziţie de numire în funcţie a persoanei desemnată câştigătoare. Managerul numit va încheia un contract de management pe o perioadă de trei ani cu Consiliul Judeţean Sibiu, reprezentat de preşedintele CJS.
În perioada următoare vor demara şi concursurile pentru manager la celelalte două spitale de sub autoritatea Consiliului Judeţean Sibiu, respectiv Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Pneumoftiziologie.

 

FOTO wikimapia

Lasă un răspuns