Stiri Si Informatii

Ambulatoriul Spitalului TBC va fi reabilitat pe fonduri europene

105

Ambulatoriul Spitalului TBC va fi reabilitat pe fonduri europene. Consiliul Județean Sibiu a semnat contractul de proiectare

Spitalul de Pneumoftiziologie va beneficia de încă o schimbare la față! La scurt timp după semnarea contractului de proiectare pentru reabilitarea termică a trei clădiri din Spitalul Județean, Consiliul Județean Sibiu a semnat vineri, 15 februarie 2019, contractul de servicii de proiectare și asistență tehnică pentru reabilitarea termică a clădirii dispensarului din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie.

Contractul a fost încheiat cu societatea STUDIO ART CONSTRUCT SRL din București, iar valoarea lui este de 66.784 lei fără TVA. Termenul de finalizare a proiectului tehnic este de 60 de zile de la primirea ordinului de începere a lucrărilor.
Consiliul Județean Sibiu va realiza reabilitarea clădirii Dispensarului cu fondurile europene atrase prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Tot cu fonduri europene urmează să fie reabilitate termic alte două clădiri din cadrul Spitalului TBC: Pavilionul Administrativ și Pavilionul II.

Comentariile sunt închise.