Stiri Si Informatii

Ţigările l-au bagat în arest

0 1.596
Tânăr cercetat în stare de arest preventiv după ce a fost prins în flagrant în timp ce sustrăgea bunuri dintr-un magazin
          Un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în municipiul Sibiu, este cercetat penal de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
          În fapt, în data de 14.01.2017, în jurul orei 0305, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată telefonic cu privire la pătrunderea unei persoane prin efracție în interiorul unei societăți comerciale din municipiul Sibiu.
          La fața locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj de poliție, fiind identificat și reținut la fața locului un tânăr care încerca să părăsească societatea comercială având asupra sa 399 pachete de țigări.
          Împotriva bănuitului s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Măsura a fost încuviințată de instanță, cercetările fiind continuate cu bănuitul în stare de arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns