Stiri Si Informatii

TNL va ajunge cu „Caravana Tricolorul” mâine la Sibiu

0 123

După ce a străbătut mai multe județe ale țării Caravana Tricolorul, inițiată de Tineretul Național Liberal, ajunge mâine, la ora 16:00, la Sibiu. Înainte de a porni spre Alba Iulia, unde va fi arborat de 1 Decembrie, tricolorul de mari dimensiuni va fi purtat de  tinerii sibieni pe principalele străzi din oraș. Evenimentul este organizat în semn de omagiere a Marii Uniri de la 1918. Traseul stabilit este sediul PNL – Strada Nicolae Bălcescu – Centrul Istoric. Proiectul a demarat în 18 septembrie.

„Caravana Tricolorul este un eveniment organizat după cum știți de către tinerii liberali la nivel național. Ne-am propus ca prin această acțiune să ducem tricolorul românesc în toate colțurile țării, străbătând fiecare județ în parte. Tricolorul va avea o lungime de aproximativ 30 de metrii și o lățime de 10 metrii. Punctul de plecare al Caravanei va fi sediul PNL, situat pe bulevardul Nicolae Bălcescu și ne dorim să ajungem cu tricolorul în Piața Mare.” ,  transmite Alexandru Olaru, membru TNL Sibiu.

Dimensiunile tricolorului sunt de aproximativ 30 de metri lungime și circa 10 metri lățime.

În Anul Centenarului, Tineretul Național Liberal lansează Caravana Tricolorul. Printr-o acțiune simbolică, desfășurată la nivel național și care își propune să marcheze 100 de ani de la Marea Unire, organizațiile TNL vor purta drapelul național prin toate județele țării, începând din data de 18 septembrie și până pe 25 noiembrie, când tricolorul va fi arborat la Alba Iulia.

Lasă un răspuns