Stiri Si Informatii

Transfer european de cultură și cunoștințe prin intermediul calfelor călătoare

0 2.069

Asociația Casa Calfelor Sibiu și Deutsche Gesellschaft e.V. Berlin vă invită luni, 24 iulie 2017, la ora 19 în curtea Catedralei Evanghelice din Piața Huet să participați la deschiderea festivă a proiectului „Transfer european de cultură și cunoștințe prin intermediul calfelor călătoare”.

Cea de-a XI-a ediție a atelierelor de lucru ale calfelor călătoare va avea loc în perioada 24 iulie – 3 septembrie și va reuni la Sibiu meșteșugari călători din diferite țări europene care vor lucra împreună și vor face schimb de cunoștințe.

În afara atelierelor de lucru, în cadrul evenimentului veți putea participa la seri de teatru și gastronomie, o seară de prezentare și film, la un concert în aer liber și o expoziție de fotografie.

Programul acestor seri culturale va fi afișat cu o săptămână înainte în cadrul atelierelor de lucru și la Casa Calfelor din Piața Huet nr. 3, precum și pe pagina de Facebook a Asociației: https://www.facebook.com/Asocia%C8%9Bia-Casa-Calfelor-Sibiu-Gesellenherberge-Hermannstadt-1066565943423582/?fref=ts 

„Transfer european de cultură și cunoștințe prin intermediul calfelor călătoare” este un eveniment cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2017.

Foto: Mihai Nițu

Lasă un răspuns