Stiri Si Informatii

Trei bărbați. reținuți de polițiștii sibieni în baza mandatelor de executare a pedepsei cu închisoarea

0 810

Trei bărbați au fost reținuți vineri, 12 Mai, de polițiștii sibieni în baza mandatelor de executare a pedepsei cu închisoarea/În perioada 12 – 14 mai, din dispoziție Inspectorului General al Poliției Române, domnul chestor principal de poliție Bogdan DESPESCU, polițiștii din structurile operative ale Poliției Sibiene desfășoară ample acțiuni pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică.

În cursul zile de vineri trei bărbați urmăriți în baza mandatelor de executare a pedepsei cu închisoarea au fost depistați și reținuți de polițiștii sibieni. Bărbații au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Astfel:

În cadrul unei acțiuni desfășurate de polițiștii din Cisnădie, a fost depistat și reținut un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat în orașul Cisnădie, condamnat de Judecătoria Sibiu la 1 an și 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și influențarea declarației.

În localitatea Avrig, în cadrul acțiunii desfășurate, polițiștii au identificat și reținut un localic, în vârstă de 21 de ani, condamnat de către Judecătoria Sibiu la 1 an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În baza datelor și informațiilor deținute, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul Investigații Criminale Sibiu au desfășurat o acțiune în localitatea Cașolț în cadrul căreia a fost depistat și reținut un sibian de 30 de ani, condamnat de Judecătoria Sibiu la 1 an și 8 luni închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

Lasă un răspuns