Trei incendii şi 100 de persoane asistate medical în weekend

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au intervenit, în weekend, pentru stingerea a trei incendii și pentru salvarea victimelor ca urmare a producerii unui accident rutier.
De asemenea, 90 de persoane au fost asistate medical de către pompierii care încadrează echipajele de prim-ajutor medical, iar alte 19 persoane au fost asistate medical de către echipajele SMURD din cadrul serviciilor publice voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Ocna Sibiului și Dumbrăveni.
Echipajele de pompieri din cadrul subunităților de intervenție ale ISU Sibiu au intervenit pentru stingerea a trei incendii, două izbucnite la locuințe în localitățile Săliște și Copșa Mică, unul la un microbuz aflat într-o parcare din municipiul Sibiu. Din cauza coșurilor de evacuare a fumului, exploatate necorespunzător, incendiile izbucnite la locuințe s-au manifestat la subsolul și acoperișul a două case de locuit.Cel de-al treilea incendiu, care s-a manifestat la compartimentul motor al unui microbuz, a izbucnit ca urmare a unui scurtcircuit electric produs la un conductor electric defect. Intervenția imediată pompierilor a limitat extinderea incendiilor și a contribuit la salvarea de bunuri importante.
De la începutul anului și până în prezent, pompierii sibieni au intervenit pentru stingerea a 28 de incendii, cele mai multe izbucnite ca urmare a folosirii necorespunzătoare a coșurilor de evacuare a fumului.

Sursa

Lasă un răspuns